DE GROTE WELKOM SINTERKLAAS TV-SHOW

Het begin van het Sinterklaasfeest in Bergen op Zoom loopt dit jaar anders. Over de aankomst van Pakjesboot 11 in Bergen op Zoom heeft Kapiteinpiet nog niets laten weten. Daarom maken we nu geen plannen om met zijn allen naar de loswal in de haven van Bergen op Zoom te gaan.

Heel de stad kijkt mee
Blijf deze dag lekker thuis, dan weet je zeker dat je op tijd bent voor de gezellige tv-show. Die duurt maar liefst een uur! Het eerste heerlijk momentje in de Sinterklaastijd. Met zijn allen thuis voor de buis. Warme chocolademelk erbij en allerlei lekkers uit het assortiment van de Sint. De Luisterpieten zijn deze middag al op pad in de stad. Versier het huis met leuke Sint en Pieten tekeningen. Wie weet komen ze bij jullie even langs.

Zet de TV al aan om 15.30 uur!
Dan start op ZuidWestTV de terugblik op de eerste week van Studio Pepernoot. Om tien voor vier komt de grote aftelklok in beeld en tellen we af tot De Grote Welkom Sinterklaas TV-show begint. Je kunt dan al lekker meezingen en dat mag ook heel hard!

Dit jaar is er geen ontvangst voor Sint Nicolaas en zijn Pieten met de stoomboot in de haven.
Er is ook geen intocht door het centrum.

The event is finished.

Datum

nov 14 2020
Expired!

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

GRATIS

Meer informatie

Officiële website
ZuidWest TV

Locatie

ZuidWest TV
Ziggo kanaal 40 / KPN kanaal 1420 / XS4ALL kanaal 596 / Telfort kanaal 1420 / Vodafone kanaal 792 / T-mobile kanaal 792 / Delta en CAIW kanaal 12
Categorie
Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom

Organisator

Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom
Website
http://sintboz.nl/
Officiële website

Next Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen wij u helpen? Chat met ons