24e bergs bierfestival

Dit jaar vieren we ons Bergs Bierfestival op een andere manier dan we gewend zijn. Dees jaor vanuit de Potterstraat maar dan wel online. We brengen het festival bij je thuis, dit doen we doormiddel van een Facebook uitzending van 4 uur (we werken nog aan andere mogelijkheden) (16:00 – 20:00) in deze live uitzending zullen we heeeeel veel onderwerpen die te maken hebben met bier in het zonnetje zetten en uiteraard praten we uitgebreid met de brouwers van het festival en vragen we ze de hemd van het lijf.

Maar ook de keuring van het beste bier van Berrege en omstreken komen voorbij in de uitzending. De uitslag van het OBBK, “Het open Bergse bier kampioenschap” is dus live te volgen. Een keurmeester zal uitleg geven over het keuren van bieren en hoe een en ander tijdens zo’n webstrijd in zijn werk gaat.

De uitzending zullen we omlijsten met toffe live muziek, en staan we stil bij het brouwproces, maar ook het kookproces…we tuigen weer een mooie foodpairing op waarmee je later zelf ook aan de slag kunt gaan.

Dit is nog maar een tipje van de sluier welke we oplichten…..more to come……de komende weken.

The event is finished.

Datum

sep 19 2020
Expired!

Tijd

16:00 - 20:00

Kosten

GRATIS ENTREE

Meer informatie

EVENT WEBSITE
Categorie
Bergsche bierbrouwers gilde

Organisator

Bergsche bierbrouwers gilde
Website
http://Bergsche bierbrouwers gilde
EVENT WEBSITE

Next Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *