Helaas met winkels die heel vroeg sluiten en maatregelen waar we rekening mee zouden moeten houden, kan de lampionnenoptocht niet door gaan zoals we dat gewend zijn en zoals we dat zo leuk vinden.

LAMPIONNENOPTOCHT SINTERKLAAS

Vrijdag 2 december – Beursplein – 18.45 uur

Op de laatste koopavond voor het grote Sinterklaasfeest wordt de binnenstad versierd door een sliert van duizenden lichtjes. Het is de lampionnenoptocht die door de straten trekt. Langs de route maken verschillende muzikanten het extra gezellig: DJ Piet, de Danspieten en de Zangpieten en ook HyaSint kom je tegen. De Sint loopt voorop te paard samen met Hoofdpiet.

Om 18.45 uur wachten de Pieten op de kinderen. Als blijkt dat Sinterklaas nog in het Markiezenhof is en niet naar buiten kan, hebben de Pieten de hulp van de kinderen nodig. Daarna kan de lampionnenoptocht beginnen. Midden op het Beursplein vind je de Pieten.

Aan het einde van de route, rond 20.00 uur, zien we elkaar met zijn allen bij de kiosk aan het Thaliaplein. Een prachtig plekje om met Sint Nicolaas en de Pieten uit volle borst de bekende Sinterklaasliedjes te zingen.

Breng een eigen lampion mee of koop er één bij het kraampje dat deze avond op het Beursplein te vinden is.

 

Route: Beursplein – Steenbergsestraat – Fortuinstraat – Grote Markt – Sint Annastraat – Kortemeestraat – Kremerstraat – Zuivelstraat – Wouwsestraat – Sint Josephstraat – Voetboog – Lombardestraat – kiosk Thaliaplein

The event is finished.

Datum

dec 02 2022
Expired!

Tijd

vertrek vanuit de Steenbergestraat
18:45 - 20:00

Kosten

GRATIS

Meer informatie

MEER INFO
Beursplein - Bergen op Zoom

Locatie

Beursplein - Bergen op Zoom
Beursplein Bergen op Zoom
Het Markiezenhof

Locatie 2

Het Markiezenhof
Steenbergsestraat 8, 4611 TE Bergen op Zoom, Nederland
Categorie
Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom

Organisator

Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom
Website
http://sintboz.nl/
MEER INFO

Next Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *