Woensdrechtse boerendag (16de)

Op zaterdag starten ruim 80 tractoren om 12:00 uur aan de Reimerswaalweg om een tocht te maken door de Gemeente Woensdrecht. De vier uur durende tocht kent een tussenstop op het weiland aan de Scheldeweg (nabij de Kerk) in Hoogerheide om omstreeks 14:00 uur. Het belooft weer een mooi spektakel te worden!

Op zondag hebben wij in goed overleg met de Gemeente Woensdrecht, gegeven de actuele corona-beperkingen, moeten kiezen voor een aangepast programma: géén horeca en live muziek, géén oude ambachten en géén maisdoolhof.

Maar wel: paardenshows en ponyrijden, schapen, de stro-klimpiramide, de hooiberg, de zandberg, springkussens, het boerenerf, de hindernisbaan, de traptractors, een looproute door het maisveld, tractoren en landbouwmachines! Door de noodzakelijke aanpassingen is ons evenement dit keer toegangsvrij en open vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Onze zondag blijft in het teken staan van het spelenderwijs ervaren van het boerenleven met speciaal aandacht voor het plezier voor kinderen in de open natuur.

Datum

sep 10 2022

Tijd

12:00 - 14:00

Meer informatie

MEER INFO
Stichting Boerendag Woensdrecht

Organisator

Stichting Boerendag Woensdrecht
Telefoon
06-51572906
Email
contact@woensdrechtseboerendag.nl
Website
https://woensdrechtseboerendag.nl/
MEER INFO

Next Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *