Hoe en wat met Vastenavend 2022

Uit zeer betrouwbare bron vernomen…. (vastenavend.nl)

Stichting vastenavend maakt in grove (onzekere)lijnen bekend hoe de vastenavend van 2022 er uit zal gaan zien.

Neuzebal niet op 5 maar op 19 Februari (in e hoop dat er dan meer mogelijk is) maar omdat de huidige maatregelen vooralsnog tot met 8 maart gelden, zal de presentatie van het nieuwe Vastenavendliedje “D’r is wir leve n’in de bouwerij” door Prins Wannes III op een andere manier moeten plaatsvinden.

Jammer genoeg zijn ook de extra evenementen die gepland waren in verband met het 7×11-jarig jubileum geschrapt. Hopelijk kunnen ze worden verplaatst naar volgend jaar.

Toch zal het ook dit jaar gewoon Vastenavend worden en zal er vanaf zaterdag 5 februari gedweild worden in het Krabbegat. We verwachten dat er door de gemeente of de veiligheidsregio nadere aanwijzingen zullen komen over de manier waarop er gedweild kan worden. Indien mogelijk zal Prins Wannes III zijn opwachting maken bij zijn Krabben, uiteraard incognito en met een klein gevolg. Als het kan, dweilen we tot 19 februari op het liedje van vorig jaar: “Me bloeie wir op!”

Op 18 februari verschijnt de Vastenavendkrant, waarin ook het definitieve programma zal worden opgenomen. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd door de ICB’ers. Daaraan voorafgaand zullen zij ook dit jaar hun jaarlijkse ronde maken om donaties te werven voor de continuïteit van de Vastenavend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *